Voor Eigenaars

Bent u de trotse eigenaar van een huisdier maar vertoont hij/zij ongewenst gedrag waar u geen raad mee weet? Of wenst u gewoon graag uw huisdier beter te begrijpen? Dan bent u aan het juiste adres bij de Vereniging voor Diergedragstherapeuten!

Onze leden zijn wetenschappelijk opgeleide therapeuten met een groot hart voor dieren die u kunnen adviseren op allerlei vlakken omtrent ieder gedrag van uw huisdier, U kan hierbij zeker zijn dat u wetenschappelijk onderbouwde informatie ontvangt, gebaseerd op positieve technieken die werken op vertrouwen en een goed welzijn voor zowel u als eigenaar als uw dier.

Onze professionals hebben tot doel de band tussen u en uw huisdier(en) te verbeteren en terug harmonie in uw relatie te brengen.

Het is noodzakelijk dat uw huisdier eerst medisch volledig gezond verklaard werd. Indien dit nog niet gebeurde, gelieve dan ben elk afwijkend gedrag eerst uw vertrouwde dierenarts te raadplegen.

Een samenwerking met uw dierenarts of eventuele andere specialisten vormt geen probleem en zorgt er voor dat u zo goed mogelijk geholpen wordt bij uw specifieke vraag.

U kan rechtstreeks via onze website een geaccrediteerd diergedragstherapeut terugvinden in het overzicht van diergedragstherapeuten.

Vind een gedragstherapeut